Καλωσήλθατε στον Οδοντόκοσμο!

Παιδοδοντικό Ιατρείο Στέργιου Δ. Αρίζου Βενιζέλου 46 (2ος όροφος), Βέροια

odontokosmoslogo.png

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του ιατρείου μας.

Αποστολή μας είναι η παροχή εξειδικευμένων παιδοδοντιατρικών υπηρεσιών προς όλα τα παιδιά καθώς και άτομα με αναπηρία, με σεβασμό προς την προσωπικότητα και τις ανάγκες του καθενός, σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα στο χώρο της Παιδοδοντιατρικής.
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρονται καλύπτουν όλο το φάσμα της Παιδοδοντιατρικής που ενδεικτικά περιλαμβάνει την πρόληψη και την αντιμετώπιση των νόσων του στόματος (τερηδόνα & ουλίτιδα), την αντιμετώπιση όλων των μορφών του οδοντικού τραύματος τόσο στα νεογιλά όσο και στα μόνιμα δόντια, την αντιμετώπιση δυσπλαστικών συγγενών ανωμαλιών των δοντιών (ευαίσθητα δόντια), την παρακολούθηση και την καθοδήγηση της ανάπτυξης του στοματογναθικού συστήματος (ανατολή και θέση δοντιών), την παρακολούθηση ασθενών με βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό και την αντιμετώπιση της οδοντιατρικής φοβίας.
Φιλοσοφία μας, την οποία προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη από το 1999 που λειτουργεί το ιατρείο στη Βέροια, είναι ότι ο παιδοδοντίατρος μπορεί να γίνει φίλος με τον κάθε μικρό ασθενή και να του παρέχει την κατάλληλη θεραπεία με πραγματικά φιλικό, προς τα παιδιά, τρόπο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη.

Πρώτη επίσκεψη

Οδηγίες για την πρώτη επίσκεψη...

Πρώτες βοήθειες

Πώς πρέπει να αντιδράσετε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες στους μικρούς μας φίλους

Επικοινωνία

Πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας...

Τι είναι ο παιδοδοντίατρος;

Παιδοδοντίατρος είναι ο οδοντίατρος που έχει μετεκπαιδευτεί σε αναγνωρισμένα πανεπιστημιακά προγράμματα ειδίκευσης στην παιδοδοντιατρική. Η εκπαίδευση αυτή εξασφαλίζει μοναδική γνώση και εμπειρία για την προαγωγή της στοματικής υγείας των παιδιών,των εφήβων και των ειδικών ασθενών.

Ο παιδοδοντίατρος, χρησιμοποιώντας ψυχολογικές τεχνικές και ειδικό λεξιλόγιο για την περιγραφή της θεραπείας, μπορεί να εδραιώσει την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία του παιδιού όχι μόνο για την πρώτη, αλλά και για τις επόμενες επισκέψεις που θα ακολουθήσουν, αλλάζοντας έτσι την εικόνα της οδοντιατρικής από επώδυνη και αγχώδη διαδικασία, σε πράξη απλή και αποδεκτή για το παιδί.

Στέργιος Δ. Αρίζος - Παιδοδοντίατρος

Βενιζέλου 46, Βέροια - Τηλ. 2331066123

©{2017} Παιδοδοντικό Ιατρείο Στέργιου Δ. Αρίζου | All Rights Reserved

Search