Ο χώρος

Λίγα λόγια για τον χώρο του Ιατρείου...

Οι χώροι του ιατρείου είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι και διακοσμημένοι ώστε να μοιάζουν με παιδικό δωμάτιο. Έτσι οι μικροί επισκέπτες βρίσκονται σε ένα οικείο, ζεστό περιβάλλον που τους βοηθάει να χαλαρώσουν και να ελαττώσουν το αίσθημα του άγχους που ίσως τους διακατέχει. Για τον ίδιο λόγο, ο εξοπλισμός του ιατρείου είναι έτσι τοποθετημένος, ώστε το παιδί κατά την είσοδό του σ' αυτό να μην αντικρύζει τίποτε άλλο εκτός από την οδοντιατρική καρέκλα και τον προβολέα.

Το ιατρείο διαθέτει ψηφιακό σύστημα λήψης και απεικόνισης ενδοστοματικών ακτινογραφιών τελευταίας τεχνολογίας (Digora Optime της εταιρείας Soredex) που επιτρέπει την ελαχιστοποίηση της ακτινοβολίας στα μικρότερα δυνατά επίπεδα, επιτυχγάνοντας ταυτόχρονα υψηλής διαγνωστικής αξίας ακτινογραφικές εικόνες.

Έχουν εγκατασταθεί συσκευές καθαρισμού αέρα με φίλτρα true-HEPA της εταιρεία WINIX. Επίσης, το ιατρείο είναι εξοπλισμένο και με ειδικό σύστημα εξαερισμού νοσοκομειακού τύπου. Έτσι ο αέρας του ιατρείου καθαρίζεται έξι φορές την ώρα και ανανεώνεται πλήρως κάθε μισή ώρα. Σαν αποτέλεσμα, το μικροβιακό και ιικό φορτίο του αέρα μειώνεται δραματικά ώστε να ελαχιστοποιείται η πιθανότητα έκθεσης των μικρών ασθενών και των συνοδών τους σε αιωρούμενα παθογόνα μικρόβια και ιούς.

Με ευαισθησία προς το περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο, εφαρμόζεται ειδικό σύστημα διαλογής, διαχείρισης και αποκομιδής των ιατρικών απορριμάτων που διασφαλίζει την άρτια, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, επεξεργασία και καταστροφή τους.

Στέργιος Δ. Αρίζος - Παιδοδοντίατρος

Βενιζέλου 46, Βέροια - Τηλ. 2331066123

©{2017} Παιδοδοντικό Ιατρείο Στέργιου Δ. Αρίζου | All Rights Reserved

Search