Ποιοι είμαστε...

stergiosarizos4.png

Στέργιος Αρίζος - Παιδοδοντίατρος

Ο Στέργιος Αρίζος γεννήθηκε το 1970. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης το 1995. Από το 1997 ως το 1999 ειδικεύθηκε στην Παιδοδοντιατρική (Master in Dental Science) στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Λήντς (Leeds Dental Institute) της Μεγάλης Βρετανίας. Το 1999 έγινε δεκτός ως μέλος στο Βασιλικό Κολλέγιο Οδοντιάτρων του Καναδά με ειδίκευση στην Παιδοδοντιατρική.
Από τον Νοέμβριο του 1999 εργάζεται ως παιδοδοντίατρος στη Βέροια. Είναι μέλος πολλών επιστημονικών εταιρειών και οργανισμών, μεταξύ των οποίων η Διεθνής Ομοσπονδία Παιδοδοντιατρικής (IAPD) και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Παιδοδοντιατρικής (EAPD). Αντικείμενο των ερευνητικών του δραστηριοτήτων έχουν αποτελέσει τα αποκαταστατικά υλικά στην παιδοδοντιατρική. Έχει κάνει πολλές ομιλίες και ανακοινώσεις εργασιών σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια. Έχει δημοσιεύσεις σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και από το 2010 είναι ένας από τους κριτές άρθρων του περιοδικού της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Παιδοδοντιατρικής (European Archives of Paediatric Dentistry). Επίσης είναι ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου "ΠΑΙΔΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ" το οποίο εκδόθηκε υπό την επιμέλεια του καθηγητή Παιδοδοντιατρικής κ. Ν. Κοτσάνου το 2015 (εκδόσεις Φυλλάτος).
Έχει υπηρετήσει τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ημαθίας ως αντιπρόεδρος, γενικός γραμματέας και μέλος του ΔΣ, από το 2002 μέχρι και σήμερα. Από το 2009 ως το 2012 και από το 2015 μέχρι το 2017 ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Παιδοδοντικής Εταιρείας, ενώ από το 2000 ως το 2006 έχει διατελέσει μέλος και αναπληρωτής γραμματέας της Εταιρείας Προληπτικής Οδοντιατρικής Ελλάδας. Είναι επίσης επιστημονικός συνεργάτης του εργαστηρίου Παιδοδοντιατρικής της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης.
alexandra3.png

Αλεξάνδρα Αρίζου - Βοηθός οδοντιάτρου, Βρεφονηπιοκόμος

Γεννήθηκε το 1973 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Τον Ιούνιο του 1991 αποφοίτησε από το 4ο Γεν. Λύκειο Βέροιας.
Τον Ιούνιο του 1993 αποφοίτησε από το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων του Εργαστηρίου Ελεύθερων Σπουδών ΕΚΕΣ της Θεσσαλονίκης. Τον Ιούνιο του 1995 απέκτησε και το πτυχίο του «Ειδικού Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης» από το Ι.ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ της Θεσσαλονίκης. Το Μάιο του 1996 συμμετείχε με επιτυχία στις διπλωματικές εξετάσεις του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων για αναγνώριση του τίτλου του «Ειδικού Προσχολικής Αγωγής, Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης».
Εργάστηκε σε διάφορους παιδικούς σταθμούς μεταξύ των οποίων και ο Δημοτικός Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος».
Από το Νοέμβριο του 1999 έως και σήμερα εργάζεται ως βοηθός στο παιδοδοντικό ιατρείο του παιδοδοντίατρου Στέργιου Αρίζου στη Βέροια.

Στέργιος Δ. Αρίζος - Παιδοδοντίατρος

Βενιζέλου 46, Βέροια - Τηλ. 2331066123

©{2017} Παιδοδοντικό Ιατρείο Στέργιου Δ. Αρίζου | All Rights Reserved

Search